Contact Us

BLOGS

Izaugsmes Domāšana

pardot vairak ar video palidzibu. Pardosanas konference

Pārdot vairāk ar Video palīdzību. Pārdošanas Konference 2024

April 14, 20241 min read

Kad jautāju: "Vai Tavam biznesam varētu noderēt video saturs?" cilvēki atbild: "Nē!" un turpina skatīties citu radītos video savos telefonos. Mēs esam kļuvuši par patērētājiem nevis radītājiem.

Senais teicies par to, ka bilde spēj izteikt 1000 vārdus mūsdienās var kļūt maldinošs, jo Tu kā uzņēmējs nezini, kurus 1000 vārdus cilvēks savā galvā sadzirdēs. Bet ar video iespējams ļoti konkrēti parādīt un pateikt tieši to, ko vēlējies pateikt.

Vairs nav nepieciešams paļauties uz laimes spēli, ka skatītājs uzminēs, ko domāji ar konkrēto ierakstu sociālos medijos.

Pirms jebkuras video filmēšanas vari uzdot sev šos galvenos jautājumus:

  1. Ko tieši vēlos panākt ar video? Un kā izmērīšu šo panākumus, lai zinu, ka esmu sasniedzis vai pārsniedzis gaidīto? Kuri 2-3 KPI Tev ir paši svarīgākie un tos arī izvirzīt priekšgalā.

  2. Kuru cilvēku grupu vēlos uzrunāt visvairāk? Potenciāls ir sasniegt arī citus, bet kura ir mērķauditorija?

  3. Vai man pašam ir pa spēkam radīt šādu video? Vai man nepieciešams padoms, tehnika, vai pilns komplekts?

  4. Ja man izdosies sasniegt ar video to, ko vēlējos? Kā mana dzīve mainīsies? Kas man būs jādara vairāk un kas mazāk, un kas citādāk? Vai esmu gatavs uzņemties šīs pārmaiņas?

Atbildot uz šiem dažiem jautājumiem Tev radīsies dziļāka izpratne par to, kas esi, ko dari un kā vēlies, lai Tevi uztver citi.

Skaties pilno ierakstu no Pārdošanas Konferences 2024, kurā stāstu par video izmantošanu biznesa un zīmola attītībai. Būs padomi un stāsti no pieredzes, kā arī ieteikumi kā domāt par video.

Sadarbības piedāvājumiem par video rakstīt uz info@showandtell.lv vai iet uz lapu http://www.showandtell.lv

Back to Blog
Kontakti

info@arisbirze.lv

27 653 136

Rupniecibas iela 30, Rīga LV-1079